ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Ücretsiz Site Tanıtımı Yapmanın 10 Etkili Yolu

seo_linkk

Dilerseniz youtube, vimeo gibi video paylaşım sitelerine de reklam verebilirsiniz. Bahsedilenden daha fazla işleve sahip bir web sitesine ihtiyaç var ise web tasarımcı bulmak ve web tasarım hizmeti satın almak gerekebilir. Ziyaretçilerin etkileşimde bulunacağı, özel işlevlerin planlandığı yazılım ve kodlama bilgisi gerektiren web siteler için hazır platformlar ve basit web sitesi kurma bilgileri yeterli olmayabilir.

Yeni Web Siteniz İçin 8 Harika Tanıtım Yöntemi

  • Html vb, belge türlerine dayalı ve web sitesi oluşturulmasına yardımcı protokollerdir.
  • Blogunuzu videolar aracılığıyla tanıtmak için ne var ki YouTube harika bir platformdur.
  • Blog yazarı veya içerik üreticisiyseniz zamanınızın en büyük kısmını içeriklerinizi pazarlama almalıdır.
  • Bundan dolayı tanıtımınıza yardımcı olacak bir viral reklama neden olur.

Firmanın sahip olduğu logo, şirketi her zaman en iyi şekilde göstermelidir. Toplantıda yazılım sorumlusu Burhan Özdemir  tarafından içerik ekleme, dosya ekleme, link verme, ana menüye başlık ve alt başlık eklenmesi gibi konular detaylıca anlatıldı. Toplantıya Bilgi İşlem Daire Başkanı İrfan BUĞDAY ve birimlerin web sorumluları katıldı. Restoranınızı tanıtmak, potansiyel müşterilere unutulmaz bir deneyim sunmanızı sağlayacak olan etkileyici bir adımdır.

Tanıtım yazıları bir blogtan farklı olarak doğrudan içinde bulunduğunuz sektöre yönelik olacağından bloglardan daha etkilidir. Bu yöntemin etkili olabilmesi için tanıtım yazılarını ziyaretçi oranı yüksek olan web sayfalarında paylaşmalısınız. Bu sayede web sayfanıza gelen organik trafik akışı sayesinde aynı zamanda SEO çalışmasını daha iyi bir hale getirmiş olacaksınız. Kurumsal tanıtım sitesi, bir kurumun internet üzerinden kendisini tanıttığı bir web sitesidir. Bu site, şirket hakkında bilgi veren, ürün ve hizmetlerini sergileyen, müşteri portföyünü ve referanslarını paylaşan, iş ilanları ve kariyer fırsatları sunan, iletişim bilgileri gibi önemli detayları içeren bir platformdur. Kurumsal tanıtım siteleri, kurumların online varlığını artırarak, marka bilinirliği ve itibarını geliştirerek müşteri sayısını artırmasına, potansiyel müşterileri etkilemesine ve iş hacmini büyütmesine yardımcı olabilir.

  • Ürün tanıtım web sitesi, bir işletmenin profesyonel bir görünüm sergilemesini sağlar ve müşterilerin güvenini kazanmasına yardımcı olur.
  • Kaliteli ve etkili bir tanıtım stratejisi, restoranın iyi bir imaj oluşturmasına ve güvenilirlik kazanmasına yardımcı olur.
  • Kurumsal web tasarımı aynı zamanda arama motoru optimizasyonu (SEO) için de kritiktir, çünkü bu, şirketin online görünürlüğünü artırabilir.
  • Sizin de forum tanıtımı hakkında bildikleriniz varsa mutlaka yorum olarak belirtin.
  • Bu yazıda değinilen her bir nokta, gerçek anlamda ücretsiz site tanıtımı için size yol gösterecek.

Twitter sayesinde Blogunuza Trafik Çekin

Web sitenizi yeni bir kitleye nasıl tanıtacağınıza karar verirken forumları kullanmayı deneyin. Reddit gibi bilinen bir forumda bir konu başlığı oluşturmak ve bunun desteklemeye değip değmeyeceğine kişilerin kendisinin karar vermesini sağlamak iyi bir yöntemdir. Başka bir seçenek de mevcut bir konu başlığına katılmak ve ilgili noktalarda web sitenizden bahsetmektir. Blog yazmak, sizi içinde bulunduğunuz pazarı incelemeye iter ve karşılığında da o alandaki bilginizi ve profesyonel becerilerinizi arttırır.

Hatta nişinizle benzer olmayan Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk bloglarla işbirliği yapmanıza izin veren ilginç ortaklıkta yapabilirsiniz. Ortaklıklar hem onların hem de sizin trafiğinizin her iki içerik parçasına da bakmasına izin verir. Burada bir kazan kazan söz konusudur böylece her iki blog tanıtımı da trafik mutlaka artar. Blogunuzda karmaşık bir şeyden bahseden nişiniz olduğunda bundan böyle inforgrafiklerden yararlanın. Böylece kavramların anlaşılmasını ve sindirilmesini kolaylaştıran infografikler okuyucular için blogunuz daha sade hale getirir. Okuyucuların ilgisini çeken infografikler, blog tanıtımına değer katar üstelik artan trafik değeri bunun esaslı kanıtıdır.

Yalnızca firma tanıtımı hedefleyen, ürün ve hizmet tanıtımı yapmayan şirketlerin de web siteleri sayesinde çevrimiçi müşterilerine firmalarını tanıtabilecek harika bir kartviziti oldu. Müşteriler henüz firmaları ile iletişime geçmeden önce ihtiyaçları olan ürün ve hizmetler ile ilgili tanıtımı çevrim içi olarak kendi kendilerine yaptılar, ön bilgilendirmeyi alarak, ödeme yapmaya bile karar verdiler. Bu durum firmaların geleneksel pazarlama yerine dijital pazarlamayı tercih etmesine yol açtı. Bir web sitesi olmadan, ürünleriniz veya hizmetleriniz hakkında bilgi vermekte zorlanır ve geniş bir kitleye ulaşma fırsatını kaçırırsınız.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *